Zorg Cliënt Pro.

MEGASOFT - Maakt het ook voor de Kleine zorgkantoren makkelijk hun Cliënten snel en efficiënt overzichtelijk te houden. Hoe? Simpel. Zorg Cliënt Pro is een programma dat men kunt installeren op een NAS/Webserver/Hosting met een paar eenvoudige stappen. Is dat toch nog te moeilijk dan kunnen wij dat zelfs voor u doen.

image

Wat is ZC Pro eigenlijk? Nou we hebben ZC Pro voorzien van een luxueus en mooi login scherm. Hiermee kunnen u en of uw medewerkers zelfs vanaf een externe locatie inloggen in het systeem. Zo is het mogelijk om op afstand of lokaal Cliënten aan te vullen, Rapportages aan makenen of Notities achterlaten etc.

Ook is er de mogelijkheid via het admin beheer systeem medewerkers, etc toe te voegen met bepaalde rechten. Zie hieronder de mogelijkheden en rechten opties,

Instellingen binnen het admin dashboard :

  • Medewerkers toevoegen (Toegang en beheer rechten)
  • Groepen aanmaken met rechten (Verdeeld over verschillende Medewerkers)
  • Back-up en Restore beheer. (Altijd zeker zijn met data)
  • En nog veel meer..

Zie hieronder een voorbeeld van het admin dashboard.

Cliënten invoeren waar en hoe?

Een cliënt invoeren binnen het systeem kan via het dashboard op een eenvoudige manier worden gedaan. Hieronder is een voorbeeld te zien van een cliënt die reeds is ingevoerd en mogelijk snel met een klik ook weer bewerkt, verwijderd zou kunnen worden.

Rapporten plus Notities en het verwerken hiervan.

Ook Rapporten en Notities zijn te koppelen aan een cliënt. Deze koppelingen zijn mogelijk via het dashboard, of direct vanuit het overzicht van de betreffende cliënt. Zo simpel is het dus. Alles in een overzicht van een cliënt. Ook is het mogelijk Notities te delen met andere medewerkers. 

Voorbeeld van een notitie dis in gekoppeld.

Zo te zien zijn er tal van mogelijkheden. Ook indien u in het bezit bent 

Wat is er nodig voor om deze software zelf te hosten.

  1. PHP 4.3 or higher, 5.2+ aanbevolen
  2. MySQL 3.23+, 4+ aanbevolen
  3. Domeinnaam en hosting?

Indien u in het bezit bent van een Licentie zal ook Zorg Cliënt Pro voor de duur van de licentie automatisch worden geüpdate indien er updates zijn. Eveneens heeft u d.m.v. uw licentie direct toegang tot onze helpdesk "Tecdesk.nl" indien er vragen zijn of er hulp geboden dient te worden.

Zorg Cliënt Pro is gratis te downloaden en te uitproberen voor de duur van een week. Na het downloaden kunt u een gratis proef licentie aanvragen. Indien u de proef licentie heeft ontvangen, kan Zorg Cliënt worden geïnstalleerd en geregistreerd. Let op!. Een proeflicentie kan maar eenmalig worden verstrekt.

Registratie en aankoop:
Ik wil eerst een proeflicentie voor de duur van een week aanvragen (€0.00)
Ik wil direct een licentie aanschaffen en zelf installeren (€ 49,95)

Let op! Voor de installatie is het aan te raden eerst even deze informatie te lezen.

Yehhh. De versie v2.05 is uit!

Download hier Zorg Cliënt Pro

0 Reacties