Indien er tijdens of na de installatie een bericht verschijn zoals hieronder als voorbeeld wordt weergegeven, zou dit het gevolg kunnen zijn van?

Activatie tijdens of voor installatie..
Uw licentie is nog niet geactiveerd, klik op de link Licentie om de licentie te activeren. Voor u de software kunt gebruiken dient de licentie geactiveerd te zijn zoals de melding laat zien.

Licentie verkeerd domein..
Uw licentie is afgegeven op naam en domeinnaam. Waarschijnlijk probeert u de software op een ander domein te installeren dan waarvoor de licentie is verstrekt. Dit hoeft geen probleem te zijn want u kunt ons even laten weten d.m.v. een ticket dat u wenst de licentie te laten resetten zodat deze geactiveerd kan worden op een ander domein.

Maximale installatie in gebruik..
De licentie word meestal met een maximaal aantal parallelle installatie 3 afgegeven. Dit betekent dat u kunt de licentie op het afgegeven domein tot maximaal aantal 3 keer opnieuw worden geactiveerd. Normalerwijs zou dit voldoende moeten zijn maar indien dat toch het geval is? dan kunnen wij altijd op uw verzoek via een Ticket de licentie resetten.


Intirio Software
Was dit artikel behulpzaam?
thumb_up thumb_down 3

arrow_back_ios Zorg Cliënt Pro Installeren